Vapaa syövästä vuodesta 2017 lähtien

Christer Sundqvist

Meillä on erittäin arvostettu lupa välittää lukijoillemme valittuja tarinoita siitä, kuinka selviytyä syövästä Radical Remission -projektin kautta. Radikaalit remissiot ovat harvinaisia, mutta antavat paljon toivoa syöpää sairastaville. Sivustoa ylläpitää tohtori Kelly Turner. Linkki: https://radicalremission.com/

 

Lindan tarina

Vuonna 2014 Linda sai puhelun lääkäriltä joka ilmoitti jotain sellaista mitä ei kukaan koskaan halua kuulla: ”Valitettavasti tilanteesi on pahin pelkäämämme; sinulla on etenevä vaiheen 4 metastaattinen ei-pienisoluinen keuhkosyöpä.”

 

Saatuaan tavanomaista koululääketieteen hoitoa, Linda päätti ottaa terveytensä omiin käsiinsä seuraamalla vaihtoehtoisia hoitoja ja korostamalla positiivisuutta.

 

Paljon on tapahtunut puhelun jälkeen. Linda sai tavanomaista hoitoa, paljon vaihtoehtoista hoitoa ja koki paljon positiivista elämässään, kuten lapsenlapset, perheenjäsenten tuki ja mielekäs elämä. Hän on osallistunut kaikkiin remissiotekijöihin ja saanut jatkoa energiselle tennisharjoitukselleen.

 

Linda kiittää kaikkia radikaaleja remissiotekijöitä loistavasta terveydestään. Hengellisen yhteyden syventämisessä hän tuntee, että tämä on todellinen avain hänen toipumiseensa. Hän syö noin 7 annosta vihanneksia päivässä ja välttää lihaa, vehnää, makeisia, maitotuotteita ja joitain muita ainesosia. Hän täydentää ruokavaliotaan hivenaineilla ja muilla lisäravinteilla.

 

Kun hänellä on vahva syy elää, hän rakastaa ehdottomasti aviomiestään, lapsiaan ja lapsenlapsiaan, sisariaan, äitiään ja veljeään ja niin monia muita hämmästyttävän ystävällisiä ihmisiä.

 

Positiiviset tunteet

Kun on kyse hänen emotionaalisesta terveydestään, Linda on yrittänyt ahkerasti käsitellä negatiivisia tunteitaan (syyllisyys, häpeä, katumus, pelko) ja antanut useita mahdollisuuksia positiivisuudelle tulvia häneen joka päivä. Hän yrittää päästää tunteet virtaamaan läpi. Päivittäiset tunteet ovat kuin pinnallisia aaltoja, ja hänen syvempi tietoisuutensa tekee pinnasta rauhallisemman.

 

Linda pitää arvossa sosiaalista tukijärjestelmäänsä. Hän tekee vapaaehtoistyötä naisryhmän kanssa, joka tukee ihmisiä, jotka kohtaavat kaikenlaisia elämänhaasteita. Tämä tarjoaa hyvää ruokaa hänen sielulleen.

 

Kehonsa tukemisessa Linda hyödyntää joitakin terveydenhuollon ammattilaisia, joita todella tarvitaan, ja hän syö oikein, tukee immuunijärjestelmäänsä, nukkuu hyvin ja harjoittaa liikuntaa päivittäin. Hänen lääketieteellinen seurantansa (kaeonionionionigeeni (CEA)) on parantunut ja laskenut 6,2:sta 2,5:een, missä 3 on normaali lukema. Hänellä on nyt jäljellä vain vähän syöpää kehossaan ja oikeassa alaosassa keuhkoissa havaitut kaksi kasvainta eivät häiritse häntä, joten hän ei häiritse kasvaimia haitallisilla kemikaaleilla tai säteilyllä.

 

Moottorin merkkivalo syttyy

Lindan mielestä syöpädiagnoosi on kuin näyttävä merkkivalo, joka syttyy, kun moottorissa on jotain vikaa. Siihen meillä on kaksi vaihtoehtoa tarjolla: voit lyödä kojelaudan palasiksi (mikä vahingoittaa immuunijärjestelmää) tai nostaa konepellin pystyyn ja tarkistaa kaikki moottorin osat. Sitten teet sellaisia säätöjä, joihin sinulla tuntuu olevan tarvetta.

 

 

 209 total views

Kokemuksia PESHLA-menetelmästä

Yli viisi vuotta sitten selvisi, että ennusteiden mukaan Antti Oinaan ei pitäisi edelleen olla elossa ja kertomassa PESHLA-menetelmästään.   Vuonna 2010 Antilla todettiin uhkaavasti levinnyt sylkirauhassyöpä. Syöpähoitojen avulla (leikkaus ja sä

Henkinen hyvinvointi ja syöpä

Henkinen hyvinvointi on erittäin tärkeässä roolissa syövän torjunnassa. Jos olet masentunut ja / tai stressaantunut, solun hapetus jää puutteelliseksi ja elpymisen mahdollisuudet vähenevät. Siksi voi olla hyödyllistä panostaa suuresti ja itsekkää

Symbolihoito

Symbolihoito on kollektiivinen nimi sille, minkä avulla ymmärrämme asioita, joita ei voi sanoin ilmaista ja näin kommunikoida muiden kanssa.   Työskentelemällä esimerkiksi unelmien, maalauksien, satujen ja tarinoiden, symbolisten kehysten, myyttien