Taistele syöpääsi vastaan

Christer Sundqvist

TAISTELEMME, TUEMME, AUTAMME, KANNUSTAMME, AVUSTAMME JA VOITAMME

 

Petra Flander’in säätiö perustuu periaatteeseen, että taistellaan syöpää vastaan itse hyödyntämällä ei-myrkyllisiä yhdistävän (integratiivisen) lääketieten keinoja. Meidän tehtävämme on tukea sinua taistelussasi syöpää vastaan ja antaa sinulle toivoa kertomalla täydentävistä hoitokeinoista tilanteessa, jossa tavanomainen lääketiede ei voi enää auttaa sinua. Tavoitteenamme on auttaa sinua, kun taistelet syöpää vastaan ja kannustaa sinua saavuttamaan laadukkaamman elämän. Ehkä voimme jopa näyttää, kuinka voit voittaa taistelun syöpää vastaan. Kehotamme sinua etsimään itsessäsi olevia luonnollisia parantavia voimia.

Petra Flander’in säätiö on voittoa tavoittelematon yhdistys.

 

LÄHESTYMME ERITYISESTI TEITÄ JOTKA:

 

– olette saaneet viestin siitä, että koululääketieen tarjoama syöpähoito ei enää auta
– olette toipumassa rankoista syöpähoidoista
– haluatte voimaannuttaa itsenne
– haluatte löytää tapoja täydentää tavanomaista syöpähoitoa, jota teille jo annetaan

 

KOKONAISVALTAINEN JA YHDISTÄVÄ HOITOPOLKU

 

Haluamme lähestyä tilannettasi kokonaisvaltaisesti (holistisesti) ja kattavasti sekä tarjota ei-myrkyllisiä, yhdistäviä syöpähoitoja ja -ratkaisuja, jotka tukevat sinua FYYSILLISESTI, HENKISESTI ja HENGELLISESTI.

Haluamme korostaa sitä, miten voit taistella syöpää vastaan. Se tarkoittaa sitä mitä syöt, kuinka paljon välität tunnepohjaisesta hyvinvoinnistasi, kuinka käytät ja elät niin hyvin ilman myrkkyjä kuin on mahdollista oma tilanteesi huomioiden, ja lopuksi haluamme osoittaa, mitkä ei-myrkylliset yhdistävät syöpähoidot voit valita osaksi elämääsi.

Kaikki mitä kirjoitamme perustuu tutkimukseen ja / tai pitkään jatkuneisiin mittaviin kokeisiin.

Haluamme antaa teille toivoa. Toivoa on!

 

TARJOAMME LINKKEJÄ, VIHJEITÄ JA OPETUSTA

 

Tarjoamme internet linkityksiä ajankohtaisiin verkkosivustoihin ei-myrkyllisistä syöpähoidoista. Annamme vinkkejä kirjoista, joita voit lukea, musiikkia, jota voit kuunnella, ja elokuvia, joita voit katsoa. Ehdotamme linkkejä erilaisiin ei-myrkyllisiin yhdistäviin lääketieteellisiin hoitomuotoihin, taideterapiaan, psykoterapiaan ja eheytymiskursseja (conversational therapy) sekä symbolihoitoa (symbolic therapy). Opetamme teitä hengittämään parantavalla tavalla ja meditoimaan.

Kerromme tosiasioita siitä, mitä syöpä on, miten se kehittyy ja leviää, ja kuvailemme lyhyesti sitä, miten syöpää hoidetaan käyttämällä perinteistä ja täydentävää hoitoa.

 

FILOSOFIAMME

 

Pääosin olemme mukauttaneet hoitofilosofiamme näiden kahden kirjan varaan, joita mieluusti suosittelemme teillekin:

– Servan-Schreiber David
Anticancer : A New Way of Life
Penguin Books Ltd., 2008

 

– Harter Pierce Tanya
Outsmart Your Cancer: Alternative Non-Toxic Treatments That Work
Thoughtworks Publishing, 2009

 

Yhdistävän lääketieteen (Integrative Medicine) perusviestin voi lukea näistä erinomaisista kirjoista:

– Micozzi Marc S
Complementary and integrative medicine in cancer care and prevention : foundations and evidence-based interventions
Springer Publishing Company, 2007

– Rakel David
Integrative Medicine
Elsevier, 2017

– Wisneski Leonard A & Anderson Lucy
The Scientific Basis of Integrative Medicine
CRC Press, 2009

 

Suosittelemme tutkittavaksi seuraava YouTube video…

 

… sekä CancerAction.Org ja CancerTutor.Com verkkosivut.

 

Teemme yhteistyötä HealthCreation organization’in kanssa. He edustavat syövän kokonaisvaltaista hoitokäytäntöä.

Ole ystävällinen ja tutustu HealthCreation yhdistykseen, sillä he ovat erittäin laajasti ja käytännöllisesti suuntautuneet syövän vastaiseen taisteluun ja Brittein saarilla on tästä erittäin pitkä kokemus.

Löydettyäsi jotain sellaista mikä tuntuu sopivan sinulle ehdotamme, että otat yhteyttä lääkäriisi ja selvitätte yhdessä miten yhdistää täydentävät hoitomallit siihen perinteiseen hoitoon mitä olet saanut niin, ettei nykyinen koululääketieteellinen hoitosi häiriinny.

Tutustu mieluusti CancerActive.Com sivustoon, ja selvitä mitkä toimintalinjaukset otat käyttöön.

Kun lopulta tuntuu siltä, että olet päässyt sinuiksi yhdistävien hoitojen mahdollisuuksista sinulle, tee lopullinen tarkistus sijoittamalla rahaa Mossin raporttiin (The Moss Report), jossa omasta syöpätilanteestasi ja täydentävistä ja vaihtoehtoisista syöpähoidoista saat yksilöllistä tietoa, sivustolla CancerDecisions.Com. Jos Moss-raportti tukee päätöstäsi, seisot erittäin vakaalla pohjalla.

 

MITÄ ON YHDISTÄVÄ LÄÄKETIEDE?

 

Yhdistävä lääketiede (Integrative medicine) on täydentävää lääkehoitoa, jota käytetään koululääketieteen rinnalla. Näin yhdistetään molempien hoitojen parhaat puolet. Yhdistävä lääketiede osoittaa, miten kaikki elimet ja solut eivät ole eristettyjä järjestelmiä, vaan toimivat yhdessä integroidusti parhaan mahdollisen terveyden ylläpitämiseksi. Wisneski & Andersonin (2009) mukaan monissa sairauksissa, kuten syövässä, ilmenee tasapainotilan (homeostaasin) häiriöitä, jotka aiheutuvat erilaisista stressitekijöistä. Menemällä stressitekijöiden syntysijoille voidaan vaikuttaa sairasteluun. Yhdistävän lääketieteen pyrkimyksenä on avata mielemme pohtimaan niitä parannusmuotoja, joita usein unohdetaan länsimaisessa lääketieteellisessä valtarakennelmassa.

Micozzi (2007) osoittaa, että täydentävät ja yhdistävät lääketieteelliset hoitokäytännöt edustavat lempeämpiä, vähemmän päällekäyviä ja ”luonnollisempia” hoitoja, jotka tarjoavat lupaavia syöpähoidon muotoja, ennaltaehkäisyyn ja jatkohoitoon.

Syöpä on haastava sairaus yhdistävälle lääketieteelle. Epäonnistumisista kerrotaan useammin kuin käytettävissä olevista todellisista kliinisistä tutkimustuloksista. Aiomme antaa lukijoillemme positiivisia näkemyksiä tällaisesta lääketieteellisestä asiantuntemuksesta syyllistymättä vastuuttomiin väitteisiin.

 

TIETEELLISIÄ TUTKIMUKSIA

 

Tällä hetkellä löytyy yli 7 000 tieteellistä tutkimusta yhdistävästä lääketieteestä ja syövästäNational Institutes of Health tietokannassa, ja Medline Plus sisältää paljon hyödyllistä tietoa.

Pidämme silmällä uusimpia tutkimusnäyttöjä tällä alalla.

 

HUOMAA TÄMÄ!

 

Joskus kirjoitamme asioista aika päättäväisesti ja saatamme kuulostaa pelottavilta, mutta toivomme, että Petra Flander’in säätiö voi antaa sinulle sellaista tietoa, joka helpottaa syövän ymmärtämistä ja sitä miten voit omalla toiminnallasi taistella syöpää vastaan.

 

VASTUUVAPAUS

 

Petra Flander’in säätiön kotisivuilla oleva sisältö on tarkoitettu vain koulutuksellisiin ja viihteellisiin tarpeisiin, eikä se korvaa ammattimaista hoitoa ja konsultointia. Siksi Petra Flander’in säätiö ei ole vastuussa näiden sivujen sisällön käytöstä tai väärinkäytöstä. Katso lisää vastuuvapauslauseke-tekstistä.

 1,686 näyttökertaa

Syöpä ja COVID-19

Joulukuussa 2019 todettiin uusi koronaviruksen (COVID-19 tai SARS-CoV-2) aiheuttama tauti alun perin Wuhanin osavaltiossa Hubein maakunnassa Kiinassa. Virus on sittemmin levinnyt ympäri maailmaa, ja WHO on julistanut pandemian sen levitessä maailmanlaajuises

Syöpä on voitettavissa

Syöpä on terveyskeskusteluumme pesiytynyt lopullisena tienviittana kuolemaa kohti. Tämä ei ole koko totuus. Kaikki syövät eivät ole kuolemaan johtavia. Itse asiassa tällä hetkellä on vallalla käsitys siitä, että syöpä on hyvin yksilöllinen sair

Mistelihoito tehoaa mahdollisesti rintasyöpään

Valkoisesta mistelistä (Viscum album L.) valmistetut uutteet ovat saksankielisissä maissa eniten määrättyjä lääkevalmisteita integratiivisessa syöpäpotilaiden avohoidossa. Mistelivalmisteiden käyttö vaihtelee eri syöpälajeissa. Rintasyöpäpotila