Symbolihoito

Christer Sundqvist

Symbolihoito on kollektiivinen nimi sille, minkä avulla ymmärrämme asioita, joita ei voi sanoin ilmaista ja näin kommunikoida muiden kanssa.

 

Työskentelemällä esimerkiksi unelmien, maalauksien, satujen ja tarinoiden, symbolisten kehysten, myyttien ja tanssin avulla voimme saada tehokkaita työkaluja elämämme muuttamiseen. Kun työskentelet sisäisten kuviesi parissa, kuljet turvallisemmin omia polkujasi sisäisessä tuntemattomassa metsässäsi. Symbolihoito tekee niistä helpommin saavutettavat.

 

Et maalaa tietoisesti ja suunnitelmallisesti. Et maalaa taidettasi myyntiin. Päästät käden ilmaisemaan sen, miltä kehossa tuntuu.

 

Kun kirjoitat, et kirjoita kieliopillisesti korrektia ja tyyliltään oikeaa tekstiä. Kirjoitat sitä mitä intuitiivisesti syntyy.

 

Kun tanssit, et yritä seurata mitään koreografiaa. Annat kehon liikkua tunteesi mukaan.

 

Yhtäkkiä alat nähdä, mitä tapahtuu. Vanhat ajattelumallit alkavat romahtaa. Ja ymmärtämättä miksi, yht’äkkiä alkaa tuntua paremmalta.

 206 total views

Aiheeseen liittyvät avainsanat

Vapaa syövästä vuodesta 2017 lähtien

Meillä on erittäin arvostettu lupa välittää lukijoillemme valittuja tarinoita siitä, kuinka selviytyä syövästä Radical Remission -projektin kautta. Radikaalit remissiot ovat harvinaisia, mutta antavat paljon toivoa syöpää sairastaville. Sivustoa y

Kokemuksia PESHLA-menetelmästä

Yli viisi vuotta sitten selvisi, että ennusteiden mukaan Antti Oinaan ei pitäisi edelleen olla elossa ja kertomassa PESHLA-menetelmästään.   Vuonna 2010 Antilla todettiin uhkaavasti levinnyt sylkirauhassyöpä. Syöpähoitojen avulla (leikkaus ja sä

Henkinen hyvinvointi ja syöpä

Henkinen hyvinvointi on erittäin tärkeässä roolissa syövän torjunnassa. Jos olet masentunut ja / tai stressaantunut, solun hapetus jää puutteelliseksi ja elpymisen mahdollisuudet vähenevät. Siksi voi olla hyödyllistä panostaa suuresti ja itsekkää