Symbolihoito

Christer Sundqvist

Symbolihoito on kollektiivinen nimi sille, minkä avulla ymmärrämme asioita, joita ei voi sanoin ilmaista ja näin kommunikoida muiden kanssa.

 

Työskentelemällä esimerkiksi unelmien, maalauksien, satujen ja tarinoiden, symbolisten kehysten, myyttien ja tanssin avulla voimme saada tehokkaita työkaluja elämämme muuttamiseen. Kun työskentelet sisäisten kuviesi parissa, kuljet turvallisemmin omia polkujasi sisäisessä tuntemattomassa metsässäsi. Symbolihoito tekee niistä helpommin saavutettavat.

 

Et maalaa tietoisesti ja suunnitelmallisesti. Et maalaa taidettasi myyntiin. Päästät käden ilmaisemaan sen, miltä kehossa tuntuu.

 

Kun kirjoitat, et kirjoita kieliopillisesti korrektia ja tyyliltään oikeaa tekstiä. Kirjoitat sitä mitä intuitiivisesti syntyy.

 

Kun tanssit, et yritä seurata mitään koreografiaa. Annat kehon liikkua tunteesi mukaan.

 

Yhtäkkiä alat nähdä, mitä tapahtuu. Vanhat ajattelumallit alkavat romahtaa. Ja ymmärtämättä miksi, yht’äkkiä alkaa tuntua paremmalta.

 1,111 näyttökertaa

Aiheeseen liittyvät avainsanat

Syöpä ja COVID-19

Joulukuussa 2019 todettiin uusi koronaviruksen (COVID-19 tai SARS-CoV-2) aiheuttama tauti alun perin Wuhanin osavaltiossa Hubein maakunnassa Kiinassa. Virus on sittemmin levinnyt ympäri maailmaa, ja WHO on julistanut pandemian sen levitessä maailmanlaajuises

Syöpä on voitettavissa

Syöpä on terveyskeskusteluumme pesiytynyt lopullisena tienviittana kuolemaa kohti. Tämä ei ole koko totuus. Kaikki syövät eivät ole kuolemaan johtavia. Itse asiassa tällä hetkellä on vallalla käsitys siitä, että syöpä on hyvin yksilöllinen sair

Mistelihoito tehoaa mahdollisesti rintasyöpään

Valkoisesta mistelistä (Viscum album L.) valmistetut uutteet ovat saksankielisissä maissa eniten määrättyjä lääkevalmisteita integratiivisessa syöpäpotilaiden avohoidossa. Mistelivalmisteiden käyttö vaihtelee eri syöpälajeissa. Rintasyöpäpotila