Energiahoidot ja reiki

Christer Sundqvist

ENERGIAHOIDOT JA REIKI

Reiki on Ruotsissa eniten käytetty energiahoito ja se, jolle voidaan osoittaa myös tieteellisesti mitattavissa olevia vaikutuksia, koska kosketus lievittää stressiä, vähentää kipua ja aktivoi hyvinvointihormoneja kuten oksitosiini.

 

Reikiä on hyvä käyttää stressin vähentämiseen etkä tarvitse vahvaa uskoa joihinkin yliluonnollisiin voimiin. Hoitoa annetaan noin tunnin ajan, kun asiakas on vaatteet päällä rauhallisessa ympäristössä  hoitopöydällä.

 

Näin Anna-Lena Vikström kirjoittaa reikistä: ”Kun annat reikihoitoa, aseta kätesi eri tavalla vahvistamaan elämän energiaa ja aktivoimaan ihmisen itsensä parantavaa kykyä. Voit aktivoida immuunijärjestelmää ja näin löydät itseänsä parantavaa voimaa sisältäsi!”

 

Idea reikistä tulee buddhalaisuudesta ja se tarkoittaa, että elämän pitäisi olla yksinkertaista, pitää elää nykyhetkessä ja suosia harmoniaa ympärillämme.

 

Reiki perustuu vanhaan itämaiseen filosofiaan elävästä energiasta, joka virtaa läpi kaikkien elävien olentojen. Sitä kutsutaan japaniksi ”ki” ja kiinaksi ”chi”. Ki-energiaa on erilaisissa muodoissa. Reiki on sellainen ki, joka ylläpitää maailmankaikkeuden harmoniaa ja palauttaa täydellisen harmonian, jossa aktivoidaan reiki. Ki-energiasta tulee sitten reiki, jossa ihminen ajattelee paranemistaan.

 

http://anna-lena.se/category/reiki/

 

Reiki-menetelmää on ollut Suomessa vuodesta 1985 lähtien.

 631 näyttökertaa

Aiheeseen liittyvät avainsanat

Syöpä ja COVID-19

Joulukuussa 2019 todettiin uusi koronaviruksen (COVID-19 tai SARS-CoV-2) aiheuttama tauti alun perin Wuhanin osavaltiossa Hubein maakunnassa Kiinassa. Virus on sittemmin levinnyt ympäri maailmaa, ja WHO on julistanut pandemian sen levitessä maailmanlaajuises

Syöpä on voitettavissa

Syöpä on terveyskeskusteluumme pesiytynyt lopullisena tienviittana kuolemaa kohti. Tämä ei ole koko totuus. Kaikki syövät eivät ole kuolemaan johtavia. Itse asiassa tällä hetkellä on vallalla käsitys siitä, että syöpä on hyvin yksilöllinen sair

Mistelihoito tehoaa mahdollisesti rintasyöpään

Valkoisesta mistelistä (Viscum album L.) valmistetut uutteet ovat saksankielisissä maissa eniten määrättyjä lääkevalmisteita integratiivisessa syöpäpotilaiden avohoidossa. Mistelivalmisteiden käyttö vaihtelee eri syöpälajeissa. Rintasyöpäpotila