Energiahoidot ja reiki

Christer Sundqvist

ENERGIAHOIDOT JA REIKI

Reiki on Ruotsissa eniten käytetty energiahoito ja se, jolle voidaan osoittaa myös tieteellisesti mitattavissa olevia vaikutuksia, koska kosketus lievittää stressiä, vähentää kipua ja aktivoi hyvinvointihormoneja kuten oksitosiini.

 

Reikiä on hyvä käyttää stressin vähentämiseen etkä tarvitse vahvaa uskoa joihinkin yliluonnollisiin voimiin. Hoitoa annetaan noin tunnin ajan, kun asiakas on vaatteet päällä rauhallisessa ympäristössä  hoitopöydällä.

 

Näin Anna-Lena Vikström kirjoittaa reikistä: ”Kun annat reikihoitoa, aseta kätesi eri tavalla vahvistamaan elämän energiaa ja aktivoimaan ihmisen itsensä parantavaa kykyä. Voit aktivoida immuunijärjestelmää ja näin löydät itseänsä parantavaa voimaa sisältäsi!”

 

Idea reikistä tulee buddhalaisuudesta ja se tarkoittaa, että elämän pitäisi olla yksinkertaista, pitää elää nykyhetkessä ja suosia harmoniaa ympärillämme.

 

Reiki perustuu vanhaan itämaiseen filosofiaan elävästä energiasta, joka virtaa läpi kaikkien elävien olentojen. Sitä kutsutaan japaniksi ”ki” ja kiinaksi ”chi”. Ki-energiaa on erilaisissa muodoissa. Reiki on sellainen ki, joka ylläpitää maailmankaikkeuden harmoniaa ja palauttaa täydellisen harmonian, jossa aktivoidaan reiki. Ki-energiasta tulee sitten reiki, jossa ihminen ajattelee paranemistaan.

 

http://anna-lena.se/category/reiki/

 

Reiki-menetelmää on ollut Suomessa vuodesta 1985 lähtien.

 40 total views

Aiheeseen liittyvät avainsanat

Vapaa syövästä vuodesta 2017 lähtien

Meillä on erittäin arvostettu lupa välittää lukijoillemme valittuja tarinoita siitä, kuinka selviytyä syövästä Radical Remission -projektin kautta. Radikaalit remissiot ovat harvinaisia, mutta antavat paljon toivoa syöpää sairastaville. Sivustoa y

Kokemuksia PESHLA-menetelmästä

Yli viisi vuotta sitten selvisi, että ennusteiden mukaan Antti Oinaan ei pitäisi edelleen olla elossa ja kertomassa PESHLA-menetelmästään.   Vuonna 2010 Antilla todettiin uhkaavasti levinnyt sylkirauhassyöpä. Syöpähoitojen avulla (leikkaus ja sä

Henkinen hyvinvointi ja syöpä

Henkinen hyvinvointi on erittäin tärkeässä roolissa syövän torjunnassa. Jos olet masentunut ja / tai stressaantunut, solun hapetus jää puutteelliseksi ja elpymisen mahdollisuudet vähenevät. Siksi voi olla hyödyllistä panostaa suuresti ja itsekkää