Pysäytä syövän kasvu vahvistamalla immuunijärjestelmääsi

Christer Sundqvist

Syöpä on erittäin monimutkainen sairaus, eikä sen tärkeintä syytä samoin kuin sen ensisijaista hoitoa ole helppo löytää. Viime aikoina syöpätutkimus on keskittynyt hyvin paljon immuunijärjestelmän rooliin ja eri keinojen löytämiseen immuunijärjestelmän vahvistamiseksi.

 

Monet tutkijat uskovat, että syövän pääasiallinen syy on vaurioitunut immuunijärjestelmä. Immuunipuutos aiheuttaa syöpää.

 

Ensinnäkin immuunijärjestelmän vahvistaminen voidaan saavuttaa oikealla ravinnolla. Oikeanlainen ruokavalio parantaa pitkässä juoksussa syöpää, koska ruokavalio auttaa kehoasi rakentamaan vahvan immuunijärjestelmän ja tasapainottaa sisäelimiesi toimintaympäristöä. Sinun on tehtävä tämä, jotta voit saavuttaa menestystä syövän torjunnassa. Usein ihmiset ajattelevat parantuneensa syövästä, kun kasvain on poissa. He saattavat jopa palata vanhaan elämäntapaansa, vanhaan ruokavalioon, vanhoihin tottumuksiin ja syöpä uusiutuu. Haluamme huomauttaa, että joidenkin elimistösi sisällä tapahtuneiden asioiden takia syöpä on saattanut lähteä kasvuun ja jos sama tilanne palautetaan huonojen ruokavalintojen myötä, myös syöpä palaa.

 

On osoitettu, että pellavansiemenöljy auttaa aktivoimaan immuunijärjestelmää ja syöpäpotilaat sietävät tätä öljyä hyvin. Muita syövän torjunnassa käytettäviä ruokia ovat: puhdas vesi, aprikoosi ja niiden siemenet, mustikka ja monet muut marjat, parsakaali, paprika, tomaatti, avokado, valkosipuli, sitruuna, kookosöljy, chlorella, spirulina, yrtit jne.

 

C-vitamiinia tarvitaan immuunijärjestelmässämme syöpää vastaan taistelevien leukosyyttien (valkosolujen) tuottamiseksi ja mobilisoimiseksi. Ty Bollinger kirjoittaa kirjassaan “Cancer – Step out of the Box, 2006”:

 

Joten näyttää siltä, että C-vitamiini ei ole ainoa, joka vahvistaa immuunijärjestelmää, vaan se myös tappaa ensisijaisesti syöpäsoluja. Tämä on kiehtovaa. Syövälle haitallista myrkyllisyyttä esiintyi koeputkitutkimuksissa (in vitro) useissa kasvainsolutyypeissä. On mahdolllista esittää myös faktoja sen puolesta, että ne askorbaattipitoisuudet veriplasmassa, jotka vaaditaan syöpäsolujen tappamiseen, on saavutettavissa ihmisillä. (Riordan NH, Riordan HD, Meng X, Li Y, Jackson JA. “Laskimonsisäinen askorbaatti kasvaimen sytotoksisena kemoterapeuttisena aineena,” Medical Hypoteses, 1995).

 

Ja jos et pysty perustelemaan tarpeeksi C-vitamiinin käyttöä, tarkista tämä: C-vitamiini auttaa hapen kuljetuksessa ja on voimakas antioksidantti. Tohtori David Greggin mukaan: ”Pohjimmiltaan C-vitamiini kuljetetaan veressä keuhkoihin, missä se hapettuu. Sitten se kulkeutuu soluihin, missä se siirtyy mitokondrioihin ja vaikuttaa hapettumispotentiaaliin, edistäen hengitysketjun toimintaa ja kiertotoistoja.”

 

Tohtori Gregg teoretisoi, että suurten C-vitamiiniannosten ensisijaisena vaikutuksena on toimia veren hapenkuljetusta edistävänä molekyylinä. Hän suosittelee C-vitamiinin ja E-vitamiinin yhdistelmää, koska C-vitamiini kuljettaa happea sytoplasmassa (vesifaasi) ja E-vitamiini kuljettaa happea soluseinien läpi (öljyfaasi).”

 

Myrkkyjen välttäminen ja mahdollisimman puhtaan ja tuoreen ruoan syöminen ovat avaintekijöitä immuunijärjestelmän pitämisessä hyvässä kunnossa. Maksimaalinen immuunitoiminto on välttämätöntä, jos haluamme kehon torjuvan syöpää.

 

Integratiivisessa lääketieteessä hallitsevana ideana on välttää myrkyllisiä ruokia kaikin tavoin (ei enää ultrakäsiteltyä pikaruokaa!). Paksusuolemme täyttyy toksiineista, jotka rasittavat immuunijärjestelmäämme. Siksi sinun on ensin puhdistettava paksusuoli, sitten muu osa elimistöstä ja lopulta veresi. Pelkkä puhdistus ei riitä, vaan meidän on palautettava vahva immuunijärjestelmä takaisin tukemalla suolistoa asianmukaisilla tervehdyttävillä bakteereilla. Ilman tätä ystävällistä bakteerikasvustoa, elämää sellaisena kuin sen ymmärrämme, ei olisi. Suurimmalla osalla ihmisistä on ollut suolistossa  näitä ystävällisiä, hyviä bakteereja, jotka ovat tuhoutuneet vahvojen kemikaalien, saastuneen vesijohtoveden, huonojen ruokavalintojen, antibioottien ja muiden myrkkyjen takia.

 

Harrasta runsain määrin matalan tason liikuntaa immuunijärjestelmäsi vahvistamiseksi. Liian intensiivinen liikunta nostaa stressivastetta, ja sitä haluat välttää. Tutkimukset ovat osoittaneet, että liian rankka liikunta voi itse asiassa heikentää immuunitoimintaa. Pitkät kävelyretket metsissä tai lähellä merenrantaa ovat suositeltavia.

 

Lopuksi, kliinisen immunoterapian menestys on ollut hämmästyttävä. Fysiologian ja lääketieteen Nobel-palkinto 2018 myönnettiin immunoterapiaa tutkiville. Lukemattomilla potilailla, joilla on erilaisia kasvaintyyppejä, on havaittu selvä kliininen vaste immunoterapeuttisella interventiolla. Näyttää kuitenkin siltä, että esiintyy huomattavaa yksilöllistä vaihtelua miten reagoidaan tarjottuun hoitoon. Lue lisää tästä (erinomaiset yhteenvedot!): https://www.nature.com/collections/gqznlfngkz

 

Teknologian edistyessä myös kasvaimen mikroympäristön immuunitilanne ja sen monimutkaisuus ymmärretään yhä paremmin ja osataan nähdä miten se vaikuttaa hoitovasteeseen. On ollut mahdollista tunnistaa immuuniympäristössä eri alaluokkia, joilla on vaikutusta syöpäkasvaimen syntyyn, vasteeseen ja hoitoon; järjestämällä potilaat eri luokkiin ja alaluokkiin kasvaimessa esiintyvän immuunimikroympäristön mukaisesti, kykymme ennustaa ja ohjata immunoterapeuttista vastetta paranee. (Nature Medicine volume 24, pages 541–550, 2018)

 3,092 näyttökertaa

Lisää osoituksia C-vitamiinin hyödystä syöpäpotilaille

EFE News Media Company väitti heinäkuussa 2019, että chileläiset tutkijat olivat havainneet, että C-vitamiini pitää elossa syöpäsoluja. Tämän tutkimuksen suoritti erittäin pätevä tutkimusryhmä ja se julkaistiin hyvämaineisessa tieteellisessä l

Nordinin menetelmä

Kuolemansairas syöpäpotilas filosofian kandidaatti Sven Erik Nordin elää edelleen ja on todella hyvässä kunnossa. Syöpä hävisi!   Sven Erik on kehittänyt omaperäisen keinon pitää karkoittamansa syöpä poissa elämästään jatkossakin. Nordi