Muutamia syöpäterapioita ja ravintolisiä

Christer Sundqvist

Seuraavaksi esittelemme muutamia ei-myrkyllisiä terapioita ja ravintolisiä, joita mm. Tanya Harter Pierce yksityiskohtaisesti selostaa kirjassaan. Kaikki selostetut terapiat ovat parantaneet tuhansia erittäin sairaita syöpäpotilaita. Kyseiset hoidot voidaan yhdistää kemoterapiaan, mutta lääkäriä täytyy informoida asiasta, sillä tällöin voidaan kemoterapian annostusta vähentää (pitääkin!) huomattavasti.

·Akupunktio on yksi vanhimmista itämaisista hoitomuodoista, joka on länsimaisessa lääketieteessä saamassa vankan jalansijan. Kiinassa tätä hoitomuotoa on käytetty tuhansia vuosia. Sen vaikutus perustuu erityisten akupunktiopisteiden kiihottamiseen neuloin tai sormilla painaen (akupainanta). Syöpäpotilaalla akupunktio toimii kivun- ja stressinlievittäjänä. Epäusko akupunktiota kohtaan on vaihtunut hiljaiseksi hyväsynnäksi. Siitä osoituksena on Suomessa toiminut vuodesta 1975 lähtien Suomen Lääkäreiden Akupunktioyhdistys (https://suomenlaakareidenakupunktioyhdistys.com/ ).

·Budwig Protokol -terapia, pellavansiemenöljy ja raejuusto. https://budwigcenter.com/Budwig Protokol -hoitomuoto pohjautuu professori Otto Warburgin solutukimuksiin, joista hän sai Nobelpalkinnon vuonna 1926. Kaikille syöpäsoluille on yhteistä se, että ne fermentoivat glukoosia josta saavat elinvoimansa, kun taas terveet solut saavat energiansa hapettamalla glukoosia ja proteiineja. Terve solu altistuu syövälle kun solun hapensaanti tyrehtyy. Ellei solu saa elintärkeitä omega-3- ja omega-6 rasvahappoja, syntyy hapen puutostila. Budwig Protokol -hoitomuoto perustuu teorialle, että solujen hapensaantia lisätään ravitsemalla ihmisen kehoa omega-3-rasvahapoilla. Hoito perustuu erityisruokavalioon, eli pellavasiemenöljyn, raejuuston (cottage cheese) ja muiden ravintolisien yhteisvaikutukseen. Tällä hoitomuodolla on saatu hyviä tuloksia ja se toimii kotihoitona. Ollakseen tuloksellinen se vaatii ruokavalion ehdotonta noudattamista. Tuhannet erittäin vaikeasti syöpäsairaat potilaat ovat tervehtyneet noudattamalla Budwig Protokol -terapiaa.

·Burzynskin antineoplastoni. http://www.burzynskiclinic.com/ Tohtori Burzynskin hoitometodia pidetään yhtenä parhaimmista syöpähoidoista, mitä on kehitetty. Hoito on kallis, mutta täysin myrkytön ja on parantanut lukuisia syöpää sairastavia.  Etenkin ihmiset jotka kärsivät lymfoomasta tai aivosyövästä, mukaan lukien aivosyöpää sairastavat lapset, ovat saaneet tästä hoidosta suurta apua.  Tällä hetkellä Burzynskin klinikka Houstonissa, Texasissa tarjoaa ko. terapiaa maksukykyisille ihmisille sekä koehenkilöille, jotka täyttävät klinikan asettamat testivaatimukset.

·http://www.alternativecancerstudy.com/33173/Cesium-Chloride-Video.htm Cesiumia (Cs) ei pidä sekoittaa radioaktiiviseen isotooppiin Cs, joka on erittäin myrkyllinen. Meidän solumme, niin terveet kuin syöpäsolutkin, voivat elää ja lisääntyä pH arvojen ollessa 6,5-7,5.  Terveiden solujen pH on 7,35, kun syöpäsolujen arvo on huomattavasti happamampi, eli niillä on alempi pH.  Kun cesiumia otetaan suun kautta, nousee syöpäsolujen pH huomattavasti ja ne kuolevat nopeasti.  Terveet solut eivät vastaanota cesiumia, sillä niillä on korkea pH.  Tämä hoito voidaan suorittaa kotona, mutta lääkärin valvonnassa, mikäli potilas kärsii sydänvaivoista. Veren kalsium- ja magnesium täytyy mitata säännöllisesti.

·Energiahoidot. Tässä hoidossa sovelletaan energian käsitettä. Ei kuitenkaan niin kuin se määritellään fysiikassa ja biokemiassa, vaan tunteiden ja tietoisuuden kautta. Hoidoissa keskustellaan, käytetään käsiä energian välittäjinä, hienovaraisesti kosketellaan ja tunnustellaan ihmisen psykofyysis-spirituaalista puolta. Energiahoitoja ovat mm. reiki ja terapeuttinen kosketus. Hoitaja pyrkii palauttamaan potilaan kehon energiatasapainon.

·Essiac-tee. http://www.essiacinfo.org/  , http://www.herbalhealer.com/ Vaikuttava aine Essiac-teessä on ahosuolaheinän yrttikoostumus. Tohtori Gary Glum Memorial Sloan-Kettinger Syöpäklinikasta on havainnut ko. yrtin sisältävän voimakkaita syöpää parantavia ominaisuuksia.  Tohtori A. Brush, presidentti JF Kennedyn henkilääkäri, on tutkinut ja käyttänyt Essiacia klinikallaan ja todennut, että yrtti parantaa syöpää tehokkaasti, ja se onkin parantanut useita syöpäpotilaita vuosikymmenten aikana. Terapia on saatavissa USA:ssa, Euroopassa ja Kanadassa.

·Gerson-terapia. https://gerson.org/gerpress/the-gerson-therapy/ Gerson-terapia on radikaali kasvispohjainen dieetti. Sen on kehittänyt tohtori Gerson. Hoidon aikana potilaan pitää mm. päivittäin juoda monta lasillista puristettua hedelmä- ja vihannesmehua. Jotta maksa (usein jo vaurioitunut) kestäisi dieetin, annetaan potilaalle päivittäin kahvia sisältävä peräruiske, mikä aktivoi maksan toimintaa. Metodi on parantanut useita erittäin sairaita syöpäpotilaita.

·Healing Touch. Parantava kosketus on hoitomenetelmä, jossa ihmisen energiakenttää käsitellään ja aktivoidaan kehon kykyä parantaa itse itsensä. Se on yksi henkisen parantamisen menetelmistä.

·Klassinen hieronta on hyvin vanha perinteinen hoitomuoto. Siinä käsitellään eri tekniikoin pehmytkudoksia (lihaksia, jänteitä). Hieronta edistää paikallista nestekiertoa ja aineenvaihduntaa. Hieronta on myös rentouttavaa.

·Jooga on kehon- ja mielenhoidon, itsetuntemuksen ja itsekasvatuksen harjoitusmenetelmä, joka perustuu ikivanhaan intialaiseen joogafilosofiaan. Se näyttäisi sopivan erityisen hyvin syövän tukihoidoksi. Joogasta tunnetaan monia eri muunnelmia. Suomessa tunnettuja klassisia joogamuotoja ovat mm. raja- ja hathajooga.

·Kiropraktiikalla korjataan selkärangan ja nivelten hermoperäisiä häiriöitä. Kyseessä on kokonaisvaltainen hoito, joka perustuu vastaanotolla tapahtuvaan manipulaatiohoitoon ja kotona tehtäviin liikeharjoituksiin ja monenlaisiin tereyttä edistäviin vinkkeihin. Suomessa toimivilla kiropraktikoilla on nimikesuoja, jota valvoo Valvira.

·https://www.apricotpower.com/ , http://www.alternativecancerstudy.com/33214/Laetrile-B-17.htm Laetrile on puristettu ja puhdistettu versio B17-vitamiinista, jota on käytetty terapeuttisesti useiden syöpäsairaiden ihmisten syövän voittamiseksi. B17-vitamiinin molekyylirakenne sisältää kaksi yksikköä glukoosia, yhden yksikön bentsaldehydia ja yhden syanidia.  Kun B17 saavuttaa syöpäsolun, se hajoaa syöpäsolun pinnalla olevan hormonin vaikutuksesta ja tuhoaa syöpäsolun tehokkaasti.  Terveet solut eivät hajoa B17-vitamiinin vaikutuksesta.  On todettu, että syöpä on tuntematon sairaus niille ihmisille, jotka elävät alueilla, joissa kasvaa runsaasti B17-vitamiinia sisältäviä ruoka-aineita.  Kyseiset asukkaat saavuttavat myös poikkeuksellisen korkean iän.  Luonto on antanut ihmiskunnalle tehokkaan syövän vastustajan B17-vitamiinin muodossa. Muun muassa pähkinät, siemenet, marjat ja hedelmät, etenkin aprikoosin siemenet, sisältävät runsaasti B17-vitamiinia.  B17-vitamiinia voi tuloksekkaasti käyttää myös Cesium-terapian yhteydessä.  Lue myös G. Edward Griffin kirja: World Without Cancer.

·Lymfaterapia. Imunestehieronnalla eli lymfaterapialla saavutetaan parempi imunesteiden kierto. Hoito auttaa poistamaan turvotusta, edistää kuona-aineiden poistumista sekä aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saamista. Imunesteen parantunut virtaus tehostaa kehon omaa puolustusjärjestelmää. Suomessa lääkärin määräyksestä tehty lymfahoito kuuluu sairausvakuutuksen piiriin.

·Meditaatio on tuhansia vusia vanha hengellisen ja henkisen tien syventymistapa. Meditaatiolla on mahdollista saavuttaa fyysinen rentoutumisen tila ja psyykkinen tasapaino. Moderni versio meditaatiosta on suuren suosion saavuttanut mindfulness (tietoinen läsnäolo).

·Protocel http://www.alternativecancerstudy.com/33172/Protocel-Video.htm  Protocelia saa ostaa Pohjoismaissa osoitteesta: http://mednature.se/butik/ .  Protocel vaikuttaa syöpäsolujen anaeorobisiin ominaisuuksiin alentaen kaikkien solujen sähköisyyttä marginaalisesti.  Koska syöpäsoluilla on huomattavasti alhaisempi potentiaali verrattuna normaalisoluihin, ne eivät selviä marginaalisesta alentamisesta, vaan kuolevat.  Protocel otetaan suun kautta ja hoito voidaan suorittaa kotioloissa.  Aineen kustannukset ovat noin 100 euroa kuukaudessa. Protocel on parantanut lukuisia erittäinkin sairaita syöpäpotilaita.

·Reiki. Tämä on hoitomuoto, jossa energiaa ohjataan parantavalla ja tasapainottavalla tavalla reikihoitajan avulla. Täydentävissä syövänhoitotavoissa tämä menetelmä oli tosi yleinen ja ilmeisen tehokas. Kivut lieventyvät ja ihminen energisoituu kokonaisvaltaisesti. Hoito myös tasapainottaa tunne-elämää ja rentouttaa.

·Vyöhyketerapia. Tähän terapiamuotoon kuuluu useita jalkapohjan ja koko kehon vyöhykehoitoja, joilla pyritään aktivoimaan kehon omat parantavat voimat. Vyöhyketerapia muistuttaa jonkin verran akupunktiota.

 

Suosittelemme kääntymään asiantuntijan puoleen, harkittaessa sopivaa terapiamuotoa ja noudattamaan tarkasti annettuja hoito-ohjeita. Hoidoista löytyy lisätietoja edellämainituista kirjoista. Hoitotuotteiden välittäjät antavat myös neuvoja ja opastusta sekä viitteitä asianmukaisista tietolähteistä.  Useat mainituista hoitomuodoista vaativat lisäksi muitakin ravintolisiä, mineraaleja ja vitamiineja, jotta hoito olisi mahdollisimman tehokas, eikä aiheuttaisi elimistölle vahinkoa intensiivisessäkään käytössä.

 9,472 näyttökertaa

Henkilökohtaisia kokemuksia vaihtoehtoisista syöpähoidoista

Olemme luoneet tietokannan (n = 68 toukokuussa 2019) koululääketieteen ulkopuolelle jäävistä syöpähoidoista. Tässä yksilölliset hoito- ja ravintolisät esitetään siinä järjestyksessä, missä ne esiintyvät tarkistetuissa potilaskuvauksissa. Olem

Minulla ei ole enään syöpää

54-vuotiaana Caryn Murraylla todettiin harvinainen syöpä (tason 4 umpilisäkesyöpä) sen jälkeen kun hän huomasi merkkejä siitä, että jotain oli “vialla”. Caryn jatkoi vastausten metsästämistä parantavalla matkallaan ja yhdisti perinteis

Akupunktio ja syöpä

Löytyy joitakin vaihtoehtoisia syöpähoitoja, jotka ovat kokeilun arvoisia. Yksi niistä on ehdottomasti akupunktio, muinainen lääketieteellinen hoito, joka on peräisin Kiinasta.   Koska tieteelliset todisteet tukevat yhä enemmän akupunktion merkit