Minulla ei ole enään syöpää

Christer Sundqvist

54-vuotiaana Caryn Murraylla todettiin harvinainen syöpä (tason 4 umpilisäkesyöpä) sen jälkeen kun hän huomasi merkkejä siitä, että jotain oli “vialla”. Caryn jatkoi vastausten metsästämistä parantavalla matkallaan ja yhdisti perinteisiä lääketieteellisiä hoitoja ja  vaihtoehtoisia hoitoja. Hän on nyt vapaa syövästä ja jakaa kokemuksensa muiden ihmisten kanssa.

 

Tason 4 umpilisäkesyöpä on harvinainen ja se yleensä havaitaan kun etsitään jotain muuta. Audrey Hepburnilla oli myös umpilisäkesyöpä. Vaihdevuosien jälkeen ja pudotettuaan ne ylimääräiset kilot, jotka naiset joskus saavat, Caryn tiesi, että jotain oli vinossa, sillä hänen vatsansa oli valtava ikään kuin hän olisi ollut raskaana 6-7 kuukautta. Hänet leikattiin ja parsittiin kirurgisesti yhteen ja hänelle kerrottiin, että hänellä oli syöpä; se oli laaja ja sitä löytyi kaikkialta kehosta.

 

Hän päätti yhdistää parhaat tarjolla olevat perinteisen lääketieteen menetelmät, ennakoiviin, kokonaisvaltaisiin hoitoihin. Noin 7 kg syöpäkasvua poistettiin kirurgisesti. Kehon nesteet täyttivät myös hänen vatsansa alueen (joten hän oli tästä syystä ”raskaana”), ja näytteitä otettiin arvioidakseen, mikä oli syynä siihen miksi hän sairasti syöpään.

 

Seuraava hoitosuunnitelma sisälsi neljä kertaa kemoterapiaa valmistautumisessa lisäleikkauksiin. Hän yhdisti perinteisen lääketieteen moniin vaihtoehtoisiin menetelmiin ja integroi kaikki ne yhdeksän tekijää, joista tohtori Kelly Turner puhuu teoksessaan. Hänelle tehtiin yhteensä neljä leikkausta, kokeili useita parannuskeinoja (Energy Touch, Healing Touch, Reiki, Spectrahue väri/ valo terapia, Lumalight, Musiikkiterapia, Biomattoterapia, VibroAcoustics -terapiahoito, lääketieteellinen akupunktio Harvardin lääketieteellisessä koulussa) ja uskoon perustuvina menetelminä John of God ja vierailu Chimayo-pyhäkössä sekä rukouksen muodossa annettu tuki lisäksi monissa ryhmissä.

 

Yhteenvetona, Caryn on ihme, josta hänen lääkärinsä puhuu! Hänen ruumiinsa on uskomaton ja sillä on upeat parantavat toiminnat! Hän on siunattu ollessaan elossa eikä voi odottaa hetkiä, jolloin hän tukee niitä ihmisiä, jotka ovat tällä hetkellä omalla syöpämatkallaan. Tammikuusta 2019 lähtien Caryn on terve ja kukoistava syöpädiagnoosin jälkeen.

 

Lähde: https://radicalremission.com/cancer-free-since-2013-featured-healing-story/

 6,908 näyttökertaa

Muutamia syöpäterapioita ja ravintolisiä

Seuraavaksi esittelemme muutamia ei-myrkyllisiä terapioita ja ravintolisiä, joita mm. Tanya Harter Pierce yksityiskohtaisesti selostaa kirjassaan. Kaikki selostetut terapiat ovat parantaneet tuhansia erittäin sairaita syöpäpotilaita. Kyseiset hoidot voida

Henkilökohtaisia kokemuksia vaihtoehtoisista syöpähoidoista

Olemme luoneet tietokannan (n = 68 toukokuussa 2019) koululääketieteen ulkopuolelle jäävistä syöpähoidoista. Tässä yksilölliset hoito- ja ravintolisät esitetään siinä järjestyksessä, missä ne esiintyvät tarkistetuissa potilaskuvauksissa. Olem

Akupunktio ja syöpä

Löytyy joitakin vaihtoehtoisia syöpähoitoja, jotka ovat kokeilun arvoisia. Yksi niistä on ehdottomasti akupunktio, muinainen lääketieteellinen hoito, joka on peräisin Kiinasta.   Koska tieteelliset todisteet tukevat yhä enemmän akupunktion merkit