Kokemuksia PESHLA-menetelmästä

Christer Sundqvist

Yli viisi vuotta sitten selvisi, että ennusteiden mukaan Antti Oinaan ei pitäisi edelleen olla elossa ja kertomassa PESHLA-menetelmästään.

 

Vuonna 2010 Antilla todettiin uhkaavasti levinnyt sylkirauhassyöpä. Syöpähoitojen avulla (leikkaus ja sädehoidot) hän toipui tästä. Hän sai järjestettyä elämänsä uudelleen ja tulevaisuus näytti valoisalta.

 

Keväällä 2015, tarkemmin sanottuna 8.5.2015, Antti oli ajamassa iäkkään äitinsä luokse vierailulle kun puhelin soi. Soittaja oli lääkäri. Hänen ilmoituksensa oli isku vasten Antin kasvoja. Syöpä oli uusiutunut entistä rajumpana, eikä mitään ollut enää tehtävissä.

 

Ei anneta periksi

Antilla on aina ollut tapana tsempata elämässä. Hänellä on periksiantamaton luonne. Nytkään hän ei suostunut luovuttamaan syövän edessä. Hän päätti käyttää jäljellä olevan ennustetun lyhyen elinaikansa oman hyvinvointinsa edistämiseen.

 

Antilla ei ollut mitään menetettävää. Hän kuolisi joka tapauksessa syöpään muutaman kuukauden, korkeintaan vuoden sisällä. Vuotta enempää elinaikaa lääkäri ei hänelle luvannut. Antti kokosi ympärilleen ystävistä koostuvan tukiryhmän ja lähti tutkimaan onko mahdollista pitää loitolla erittäin vakava, levinnyt syöpä muillakin menetelmillä kuin mitä koululääketieteellä oli tarjolla. Koululääketiede tarjosi hänelle kivunlievitystä, terapeuttista keskustelua, ei mitään toivoa parantumisesta, kuoleman odottelua.

 

Antin oivalluksia

Antti on edelleen elossa, hän voi hyvin ja lukuisat metastaasit keuhkoissa, kaulan alueella ja luustossa eivät kasva. Syöpä on kapseloitunut. Jotain Antti tekee oikein. Paljastetaan nyt Antin itsensä kertomana mitä kokemuksia hänellä ja hänen kohtalotovereillaan on PESHLA:sta.

 

Antin tärkeimpiä oivalluksia oli syksyllä 2015 tehty sieniretki. Antti rakastaa sienestämistä ja nytkin hän oli sienimetsässä tutussa herkkutattipaikassa. Hän ihmetteli sitä, kun tällä kertaa sieniä ei näkynyt yhtään. Hän päätteli, että sienirihmasto oli kyllä olemassa, mutta olosuhteet eivät juuri silloin syksyllä 2015 olleet otolliset sienten kasvulle. Samalla hän oivalsi, että sama tilanne on hänen syöpänsä kanssa. Jos hän voi luoda syövälle koko ajan epäedulliset olosuhteet, silloin syöpä ei mahdollisesti pääse leviämään joka puolelle kehoa.

 

Antti ryhtyi testaamaan erilaisia menetelmiä immuunipuolutusjärjestelmän vahvistamiseksi ja loi samalla mahdollisimman huonot olosuhteet syövälle. Suurimman osan ajasta Antti voi huonosti ja moni testatuista menetelmistä ei toiminut. Hiljalleen Antti löysi kuitenkin ne menetelmät, joilla vointi parantui. Oman ihmiskokeen myötä syntyi PESHLA-elämäntapa, jota hän alkoi noudattaa ja josta hän kertoo nyt muillekin.

 

Antti haluaa ymmärtää miksi hän voi niin hyvin ja voiko olla vielä jotain muuta millä hän voi parantaa omaa hyvinvointiaan. Tätä varten hän etsii itse tietoja syövästä ja arvioi tietojaan PESHLA-tukiryhmänsä kanssa. Tässä ryhmässä on akateemisesti meritoituneita tutkijoita, terveysalan ammattilaisia, perinnehoitojen taitajia ja muita syöpäpotilaita. Tukijoukkojensa kanssa hän järjestää pienimuotoisia terveystapaamisia omassa kodissaan ja laajempiakin terveyskoulutuksia sekä tsemppaa muita PESHLA-menetelmää soveltavia.

 

PESHLA toimii jos sitä noudattaa

Löydät tarkan kuvauksen PESHLA-menetelmästä aiemmasta kirjoituksesta (https://www.petrafoundation.com/fi/blog/the-peshla-method ). Antti haluaa kertoa kokemuksiaan siitä miten PESHLA-menetelmä on toiminut ja mitä hän menetelmästään on oppinut yli viiden vuoden aikana.

 

Tärkeintä on vahvistaa immuunipuolustusta niin, ettei syöpä kasva ja leviä joka puolelle elimistöä. PESHLA:ssa tämä toteutuu positiivisuudella (myönteinen elämänasenne on tärkeä), tarkkaan testatuilla perinnehoidoilla (koivuntuhkasta valmistettu suomalainen terveysjuoma, Tiibetin munkkien ikivanha terveysjuoma, Budwig protokolla) ja ravintolisillä (propolis, serrapeptaasi, D-vitamiini, C60-Carbon, L-lysiini, B12-vitamiini, alfalipoiinihappo, krilliöljy, aprikoosinsiemeniä, magnesium, aspiriinipilleri, frankincense-öljy) ja liikunnalla (liikunta on lääke).

 

Tärkeää on tuotta hankaluuksia syövälle emäksisellä ja aidolla, antioksidanttipitoisella ketogeenisella ruoalla (syöpä ei viihdy emäksisessä ympäristössä ja syövälle ei saa antaa sokeria), happipitoisella vedellä ja sännöllisellä ylipainehappihoidolla (syöpä ei pidä hapesta). Yllättävän tehokkaaksi on osoittautunut diabeteslääke metformiini.

 

Moni lähtee noudattamaan PESHLA-menetelmää liian myöhäisessä vaiheessa kun mitään ei ole enää tehtävissä. Luonnollisesti ihmisillä on silloin heikommat lähtökohdat selviytymiselle. Antilla on kuitenkin useita kuolemantuomion saaneita kohtalotovereita, jotka edelleen sinnittelevät elossa PESHLA:n avulla ja tämä ilahduttaa Anttia.

 

Rehellisesti Antti myöntää, että PESHLA ei aina auta ja ihmisiä, ystäviä kuolee syöpään. Antti kertoo pelkäävänsä sitä kun puheluun ei enää vastaa kukaan tai tulee ilmoitus, ettei puhelinnumero ole enää käytössä. Lohdutusta tuovat ne omaiset, jotka sanovat, että heidän rakas syöpään menehtynyt rakkaansa sai elää viimeiset elinkuukaudet PESHLA:n avulla täyttä elämää. Raskaat, vakiintuneen lääketieteen suosittelemat syöpähoidot lopetettiin mahdollisesti (ei aina!) ja korvattiin täydentävillä ja vaihtoehtoisilla menetelmillä sekä PESHLA:n muilla keinoilla. Lisäksi empaattisuus ja rakkaus sekä positiivisuus loivat arvokkaat kehykset niille tärkeille viimeisille elonpäiville.

 

 13,353 näyttökertaa

Peshla menetelmä

Kuolemansairas suomalainen syöpäpotilas Antti Oinas on oman tutkimustyönsä kautta ja asiantuntijoiden avustuksella kehittänyt kokonaisvaltaisen syövänhoidon, jolla hän on pitänyt syöpänsä kurissa. Lue menetelmän kuvaus ja ota käyttöön sinulle m

Norjalaislääkäri Øyvind Torp pitää syövän loitolla

Kun 42-vuotias lääkäri Øyvind Torp äskettäin katseli omia magneettikuviaan hänen oli pakko todeta, että hänen menetelmänsä sittenkin toimii. Levinnyt haimasyöpä oli pysähtynyt. Elinajaksi ennustettu vuosi oli kulunut ja hän eli edelleen. Lääk

Propolis ja syöpä

Propolis on luonnon oma antibiootti ja tehokas immuunijärjestelmän tehostaja syöpäpotilaalle. Propolis on tahmeaa ainetta, jota mehiläiset keräävät lehtipuista ja puunkuoresta. Siihen mehiläinen vielä lisää omia eritteitään.   Käytössä an