Vaihtoehtoisia syöpähoitoja

Christer Sundqvist

LUE TÄMÄ ENSIN!

Olet nyt saapunut sivulle, joka pääosin käsittelee koululääketieteen ulkopuolelle sijoittuvia syövän hoitomuotoja, vaihtoehtoista lääkintää, toimiviksi todettuja ravintolisiä, terveellistä ruokaa ja muita keinoja selviytyä taistelussasi syöpää vastaan.

Meillä on aito ja taloudellisista kytköksistä vapaa tarkoitus tarjota tukea syöpäpotilaan taistelussa syöpää vastaan, ja antaa toivoa olotilan kohentumisesta, jopa yllättävästä parantumisesta sellaisissakin tilanteissa, että syöpälääkäri on todennut ettei koululääketieteellä enää ole keinoja parantaa syöpäpotilasta. Todistetusti syöpä voi hävitä vaikka potilas ei saa minkäänlaista koululääketieteen tarjoamaa hoitoa. Todistetusti monet täydentävät hoitomenetelmät parantavat syöpäpotilaan elämänlaatua.

YKSILÖLLINEN SYÖPÄHOITO

Syövän hoito on pitkälle yksilöllinen asia. Se mikä toimii yhdellä, ei välttämättä toimi toisella. Hyvältä suunnitelmalta syövän kokonaisvaltaisessa hoidossa vaikuttaa pyrkimys luoda syövän kasvulle mahdollisimman huonot edellytykset. Keräämiemme tietojen perusteella voi mahdollisesti suositella seuraaviin hoitoihin ja elintapamuutoksiin panostamista:

Kannattaa syödä runsaasti terveellistä ja puhdasta ruokaa. Poistetaan sokeri ruokavaliosta, siirrytään ketogeeniseen ruokavalioon ja nautitaan runsaasti kasviksia. Ravintolisänä otetaan erityisesti D- ja C-vitamiinia, sinkkiä, magnesiumia ja seleeniä. Maustetaan ruoka kurkumalla sekä mustapippurilla. Panostetaan erityisen aktiivisesti kaikenlaisiin toimiin millä syöpä nujerretaan ja elimistön omaa immuunipuolustusta vahvistetaan. Eduksi on potilaassa kehittynyt intuitiivinen näkemys sairauden hoidosta. Tunteiden läpi eletään, niitä ei saa padota sisälleen. Tärkeää on myönteinen mieliala, ystävien tarjoama apu, henkisyyden kasvu ja erittäin vahva halu elää. Liikuntaan panostaminen on hyvinkin perusteltua. Rauhoittuminen, stressittömyys, meditaatio ja energiahoidot ovat tärkeässä roolissa.

MIKSI TÄLLAINEN SIVU?

Emme hae tällä sivulla rahallista hyötyä tai pyri väärällä tavalla edistämään sensaationhakuisia näkemyksiä syövästä. Työryhmässämme vallitsee yksimielisyys siitä, että rakentavassa hengessä tarjottua tietoa syövän ennaltaehkäisystä (preventiosta), koululääketieteen mahdollisuuksista syövänhoidossa ja perinteisen syövänhoidon ulkopuolelle jäävistä menetelmistä on tarjottava tietoa puolueettomasti. Me mahdollistamme tämän nyt!

Mahtavia edistysaskelia tapahtuu koululääketieteen saralla. Tästä hyvänä esimerkkinä on vuoden 2018 lääketieteen Nobelpalkinto, joka myönnettiin ennakkoluulottomille syöpätutkijoille James Allison ja Tasuku Honjo. He ovat vuosien saatossa kehittäneet syöpähoidon, jossa ihmisen oma puolustusjärjestelmä aktivoituu ja hyökkää syöpäsolujen kimppuun. Alunperin hiirikokeilla aloitetut kokeet, mutta nyt jo monet kliiniset kokeet osoittavat, että puolustusjärjestelmää voi lääkkein vahvistaa ja panna ns- T-solut hyökkäämään syöpäsoluja vastaan. Allisonin ja Honjon alkuun panemilla menetelmillä hoidetaan syöpiä ympäri maailman. Suomessa niitä käytetään etenkin melanooman ja keuhkosyövän hoidossa.

Syövän ennaltaehkäisystä on yhä tarkempi tutkimustieto olemassa. Syöpä on kuitenkin niin haastava sairaus, että parhaasta koululääketieteen hoidosta huolimatta ja parhaimmasta mahdollisesta preventiosta huolimatta, liian moni potilas sairastuu ja menehtyy syöpään.

Olemme erityisesti tälle sivulle keränneet moneen kertaan varmistettuja tietoja täydentävistä, vaihtoehtoisista, funktionaalisista (toiminnallisista), integratiivisista (yhdistävistä), kekseliäistä jne syöpähoidoista, joista löytyy toivonkipinä silloinkin kun koululääketieteen edustajat nostavat kätensä pystyyn luovutuksen merkkinä. Meidän mielestämme potilaalla on tällaisessa epätoivoisessa tilanteessa halutessaan vapaus valita ihan muita hoitoja koululääketieteen tarjoaman avun tilalle ja toivon kipinän myötä hän ehkä saa paremman elämänlaadun ja mahdollisesti paranee kuolemanvakavasta syöpäsairaudestaan. Tällaisia tapauksia on tiedossamme!

EMME VÄHEKSY KOULULÄÄKETIETEEN HOITOJA

Koululääketieteen tarjoamat hoitoratkaisut ovat tärkeitä ja perusteltuja. Koululääketieteen edustajilla ei kuitenkaan pitäisi olla mitään huomauttamista sille, että näitä täydentäviä hoitomuotoja esitellään. Koululääketieteen tarjoamaa apua emme missään tapauksessa väheksy ja kritisoi, vaan toivotamme kaiken sen avun tervetulleeksi, joka saattaa auttaa syöpäpotilasta. Kun toivo on hiipumassa, on tarjolla tämä koululääketieteen ulkopuolelta tuleva apu.

Radikaalin ja yllättävän parantumisen toive voi asustaa näissä alla mainituissa syöpähoidoissa ja oivalluksissa. Yhtenä tapana välittää tietoa näistä hoidoista on koota ne yhteen (katso alla). Yhtenä tärkeänä kriteerinä, jotta hoito voi päästä sivustollemme, on se, että täytyy löytyä yksi tai useampi dokumentoitu tapaus missä potilas on todistetusti parantunut syövästä tai hoito on olennaisesti helpottanut potilaan elämää siinä määrin, että laadukkaita vuosia on suotu ”toivottomissakin” tapauksissa. Tämä varmistus on mielestämme tarpeen, sillä turhaa toivoa ja vääristelyä tässä pyritään välttämään viimeiseen asti. Kaiken pitää perustua totuuteen. Monissa tapauksissa syövästä paraneminen on merkinnyt useiden menetelmien käyttöönottoa samanaikaisesti. Halutessasi voit pyytää lisätietoja tapauksista ja käytetyistä hoitomenetelmistä. Monessa tapauksessa voimme pyytää täydentäviä menetelmiä käyttäviä syöpäpotilaita olemaan teihin yhteydessä.

 720 näyttökertaa